Ontvangstteam

ontvangstteam 3

 

 

Het ontvangstteam bestaat uit vrijwilligers die volgens rooster een dagdeel werkzaam zijn als gastvrouw of gastheer in Het Behouden Huis. Zij zijn voor onze bezoekers het eerste aanspreekpunt voor alle informatie. Zij wijzen u de weg bij een activiteit in het gebouw, zij zorgen voor de consumpties en zij verwijzen u naar de juiste persoon in de organisatie.

Ook krijgt u in de meeste gevallen de dienstdoende gastvrouw of gastheer aan de telefoon wanneer u Het Behouden Huis opbelt via telefoonnummer 0226 75 30 63.
 

Wettelijke regels
Logo compagne nix-18Het is ook de taak van onze gastvrouwen en gastheren toe te zien op de naleving van de regels die ons door de Drank- en Horecawet (DHW) zijn voorgeschreven.  Wij hebben als elke andere horeca-gelegenheid de sociale plicht om verkeerd gebruik van tabak en alcohol tegen te gaan. Wij vragen u vriendelijk de aanwijzingen van onze gastvrouwen en gastheren altijd zo goed mogelijk op te volgen.

Klachten zijn welkom
Wij streven ernaar u optimaal van dienst te zijn. Maar soms gaat iets toch niet helemaal goed. Wanneer u dat signaleert, laat het ons even weten. Want dat helpt ons om onze dienstverlening aan u te verbeteren.
Bij voorkeur krijgen wij uw klacht via e-mail info@behoudenhuisoudkarspel.nl. Dat verkleint de kans dat uw op- of aanmerkingen ergens ongewild in de organisatie blijven hangen. En het biedt ons de mogelijkheid snel en adequaat te reageren.

Even voorstellen
Ons ontvangstteam bestaat uit de volgende gastvrouwen en gastheren:

gastvrouwen gastheren


Karin Aarts Gerda van Kleef Ellen Oudhuis-Molenaar Joop Bakker
Dieke Bouwman-Spoor Hetty Kraakman Ivonne de Rijk Nico Klaver
Dieke Bouwman-Spoor Bets Kuilboer Nel Roelofsen Mijndert van Veenhuisen
Sheila van der Ende Petra Mul Hanneke Spijker
Gre Gerrmann Mieke Niessen Hanneke Stallinga
Marga van Herwerden Ria Ooijevaar-Klaver José Suiker
Wil Jongewaard Ria Ooijevaar-Oud Alie Tamis
Suze Jonker Debbie Oostenveld Els Waarma
Anne Karels


status per 1 oktober 2016