Unieke theatervoorstelling in Het Behouden Huis
Het beleeftheater improviseert úw verhaal
Op zondagavond 24 oktober presenteert Het Behouden Huis in Oudkarspel een unieke theatervoorstelling waarbij het publiek de hoofdrol heeft. Deze avond heeft de gemeentelijke fusie en de ontwikkeling van Dijk en Waard als thema. Maar het gaat niet over politiek, maar over de inwoners van beide gemeenten. U dus! Gewone mensen met het kleine én grote lief en leed.
Langedijkers maken kennis met Heerhugowaarders en hun verhalen, en andersom.
Er zijn drie spelers, een muzikant en een gespreksleider. Zij hebben uw verhaal nodig als inspiratiebron.
Gekke verhalen, bijzondere verhalen, lieve verhalen. Deze worden vervolgens geïmproviseerd gespeeld maar dan anders, met een twist. Een romantisch verhaal ziet u misschien terug in een sprookje, of als een prachtig lied. Een grappige anekdote wordt misschien een mooi gedicht of zelfs een dansje!
Niets staat van tevoren vast. U vertelt, het beleeftheater speelt. Alles kan, dus laat u vooral verrassen.
Bereid u voor op een unieke avond die maar één keer op deze manier zal plaatsvinden.
De enthousiaste spelers hebben er zin in. De muzikant zit klaar. Welk verhaal vertelt u? Het Behouden Huis hoopt dat er zowel Langedijkers als Heerhugowaarders in de zaal zullen zitten. Toegang gratis!
Zondagavond 24 oktober, aanvang 19.30. Reserveren kan via info@behoudenhuisoudkarspel.nl, vol is vol! Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850 in Oudkarspel.