Het Behouden Huis pakt de draad weer op, met Muziek op zondag! Op zondag 13 februari trapt men af met twee singer-songwriters uit de broedplaats Artquake; Julie-Anne uit Alkmaar en Ilse Ligthart uit Sint Pancras onder begeleiding van gitarist Christian. Ze zingen covers en hun eigen muziek.
Mede door het eerdere succesvolle optreden in Het Behouden Huis tijdens het Dijk- en Waard weekend van afgelopen oktober is er de zekerheid dat dit mooie optredens gaan worden.

Julie-Anne en Ilse

Julie-Anne schrijft popliedjes met invloeden van jazz en folk onder andere geïnspireerd door Joni Mitchel en John Mayer. Met haar songs hoopt ze de luisteraar te geven, wat zij haar gaven. Dat kan een houvast zijn, een spiegel die je voorgehouden wordt, maar ze hoopt vooral op de beleving die mooie muziek kan bieden. Ilse Ligthart uit Sint Pancras is van kinds af aan al met muziek bezig. Ze richt zich vooral op het akoestisch vertolken van moderne popliedjes waarbij ze zichzelf begeleidt op de gitaar. Ze volgt al jaren zangles bij popschool YourSong en ze heeft vorig jaar haar eerste echte studio demo opgenomen. Ze trad ook al op in de Roode Leeuw, op de popschool en feesten. Een nieuwe stap voor haar is het schrijven van haar eigen liedjes. Christian begeleidt haar op zijn gitaar. Beide singer-songwriters zijn te volgen op Instagram en Ilse ook op Youtube. De optredens starten om 15.00 uur. Zaal open om 14.30 uur. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@behoudenhuisoudkarspel.nl. Een ticket kost 6 euro. Voor jongeren is de entree deze keer 3 euro.
Muziek op zondag

Julie-Anne uit Alkmaar en Ilse Ligthart uit Sint Pancras treden met hun eigen muziek op.

Agenda

Op 13 maart neemt Susan Harpenau u met haar jazzband mee in de verhalen die ze zo zwoel en swingend ten gehore brengt. Op 10 april eindigt het voorseizoen met de Jan Rovers jazzband. Deze band speelt een heerlijke mix van dixieland, ballads en blues.
Alle optredens starten om 15.00 uur, zaal open om 14.30 uur. Gezien de beperkte capaciteit, mede afhankelijk van de coronamaatregelen, is reserveren gewenst. Dat kunt u doen via een mail aan: info@behoudenhuisoudkarspel.nl. Een ticket kost 6 euro.