Nieuwsbrieven

Gedrukte nieuwsbrief

Incidenteel verschijnt er een gedrukte nieuwsbrief van Het Behouden Huis. Daarin vindt u uitgebreide informatie over Het Behouden Huis en de activiteiten die er in een bepaalde periode plaatsvinden of gaan plaatsvinden. Deze nieuwsbrief wordt  soms huis-aan-huis bezorgd of is te verkrijgen bij de balie in Het Behouden Huis.

nieuwsbriefWilt u de laatste nieuwsbrief of eerdere exemplaren nog eens doorlezen? Klik dan op een van de onderstaande links.

• nieuwsbrief nr. 1 – juli 2013
• nieuwsbrief nr. 2 – februari 2014
• nieuwsbrief nr. 3 – mei 2014
• nieuwsbrief nr. 4 – september 2014
• nieuwsbrief nr. 5 – augustus 2015
• nieuwsbrief nr. 6 – augustus 2016

 

Digitale nieuwsbrief

Naast de incidentele gedrukte nieuwsbrief hebben wij ook een digitale nieuwsbrief, die via email verzonden wordt. Het grote voordeel van digitale informatie is dat u altijd bijna à la minute op de hoogte bent van wat er in Het Behouden Huis te doen is of op termijn gaat gebeuren.  U mist dus geen activiteit meer die voor u of eventueel uw gezin interessant kan zijn.
Geeft u daarom op voor de digitale nieuwsbrief door op de startpagina aan de linkerkant de module voor nieuwsbrieven in te vullen met uw naam en emailadres of stuur even een mailtje naar info@behoudenhuisoudkarspel.nl met vermelding ‘graag toezending digitale nieuwsbrief’. U heeft daarbij de keuze tussen de Algemene Nieuwsbrief en Knutselclubnieuws. In deze laatste nieuwsbrief wordt specifieke informatie over de activiteiten van de Knutselclub gegeven. U kunt natuurlijk ook voor toezending van beide nieuwsbrieven kiezen.