Bestuur

Het Behouden Huis is eigendom van de Stichting Hart van Oudkarspel. Deze organisatie zorgt ook voor de exploitatie ervan. Het Stichtingsbestuur fungeert derhalve ook als bestuur van Het Behouden Huis.

Het Dagelijks Bestuur bestaat uit:

Voorzitter

  • Yvonne Rep

Secretaris

  • Hans de Graaf

Penningmeester

  • Paul Wezenbeek

Beheerteam

Het beheer van Het Behouden Huis en het Regthuis resulteert in een groot aantal administratieve, organisatorische en technische werkzaamheden. Voor de uitvoering hiervan is het Beheerteam verantwoordelijk. De leden van het team zijn afwisselend op een vaste dag in de week aanwezig in Het Behouden Huis en hebben elk eigen specifieke taken en expertises in de werkzaamheden.

Ontvangstteam

Het ontvangstteam bestaat uit vrijwilligers die volgens rooster een dagdeel werkzaam zijn als gastvrouw of gastheer in Het Behouden Huis. Zij zijn voor onze bezoekers het eerste aanspreekpunt voor alle informatie. Zij wijzen u de weg bij een activiteit in het gebouw, zij zorgen voor de consumpties en zij verwijzen u naar de juiste persoon in de organisatie.

Ook krijgt u in de meeste gevallen de dienstdoende gastvrouw of gastheer aan de telefoon wanneer u Het Behouden Huis opbelt via telefoonnummer 0226 75 30 63.

Wettelijke regels

Het is ook de taak van onze gastvrouwen en gastheren toe te zien op de naleving van de regels die ons door de Drank- en Horecawet zijn voorgeschreven.  Wij hebben als elke andere horeca-gelegenheid de sociale plicht om verkeerd gebruik van tabak en alcohol tegen te gaan. Wij vragen u vriendelijk de aanwijzingen van onze gastvrouwen en gastheren altijd zo goed mogelijk op te volgen.

Klachten zijn welkom

Wij streven ernaar u optimaal van dienst te zijn. Maar soms gaat iets toch niet helemaal goed. Wanneer u dat signaleert, neem contact met ons op. Want dat helpt ons om onze dienstverlening aan u te verbeteren.

Wilt u weten hoe u kunt handelen bij een klacht en welke procedure u dan bij voorkeur kunt volgen klik dan hier op klachtenregeling.

Back To Top