Huren en reserveren

plan

Het Behouden Huis heeft een totale vloeroppervlakte van ca 500 m2. Het gebouw is flexibel ingedeeld. Daardoor kunnen wij een groot deel van de ruimten voor meerdere doeleinden gebruiken en zodoende aan de specifieke behoefte van een bepaalde activiteit aanpassen.

Zoals u op bovenstaande plattegrond kunt zien, hebben wij bij de benaming van de verschillende ruimten gekozen voor een aanduiding die nog herinnert aan de oude functie van Het Behouden Huis als schoolgebouw. Ook vindt u nog een aantal attributen uit dat verre verleden terug in de inrichting, zoals schoolbanken en het krijtbord boven de bar. In dit verband moet u ook zeker eens kijken naar het mooie kunstwerk ‘Nieuw Leven’ van A.J.Bouwers in de hoek van de ontmoetingsruimte, gemaakt van materialen uit de oude gymzaal.

Bent u op zoek naar een bepaalde ruimte voor uw activiteit? Voor veelvuldig of voor eenmalig gebruik? Stuur dan een email naar info@behoudenhuisoudkarspel.nl voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer informatie over de afzonderlijke ruimten en hun mogelijkheden? Kijk dan boven in het submenu op de desbetreffende ruimte of klik op een van de links in het side-menu hiernaast.