De Hal (of Ontmoetingsruimte) is het centrale gedeelte van Het Behouden Huis. De gekozen interieurmaterialen en het meubilair geven deze ruimte een warme uitstraling. Een echte ontmoetingsplek dus. Voor zomaar een praatje. Of om rustig de krant te lezen aan de leestafel. Want deze leestafel vormt samen met de gezellige bar het hart van de Hal. Hij roept herinneringen op aan de oude stamtafel in horecagelegenheden. Daar waar de gasten zich regelmatig verzamelen. Geen georganiseerde ontmoetingen, maar samenkomsten op basis van vriendschap en gewoonte. Iedereen mag aanschuiven.

Een andere blikvanger in de Hal is het biljart. Zin om het groene laken (weer eens) te testen? Tijdens de openingsuren van Het Behouden Huis is het al mogelijk een partijtje te spelen voor een kleine vergoeding per uur. Reserveren voor een bepaalde tijd kan ook, bij een van de gastdames, gastheren of beheerders van Het Behouden Huis of per email naar info@behoudenhuisoudkarspel.nl

Een deel van de hal kan door middel van een geluidsisolerende schuifwand afgesloten worden en als lokaal 4 of flexruimte benut worden voor activiteiten. Bij verhuur van de lokalen 1, 2 en 3 wordt voor deze ruimte geen huur berekend.

In deze ruimte vindt u ook de BehoudenHuisBieb. Dit is de plek waar je boeken kunt delen, omruilen of uitwisselen met anderen.

Achter de bar bevindt zich een mooie, professioneel ingerichte keuken, waar we met recht trots op zijn.

En natuurlijk is er ook nog het terras. Meer dan 80 m² groot. Wanneer het zonnetje schijnt is dit een echt verlengstuk van de Hal, waar je heerlijk kunt uitkijken over het water en de groene weilanden rondom Het Waardje.

Back To Top