Het Behouden Huis werkt alleen met vrijwilligers. We hebben dus geen betaalde krachten in dienst. Op deze wijze kunnen en willen wij met elkaar ons gemeenschapscentrum en de activiteiten die er plaats vinden betaalbaar houden voor iedereen.

Het is dan ook enorm plezierig én inspirerend dat tientallen vrijwilligers zich regelmatig – en soms zelfs dagelijks – inzetten om alles binnen en rondom Het Behouden Huis goed en efficiënt te laten verlopen. Met recht zijn onze vrijwilligers daarom onbetaalbaar!

Maar vrijwilligers heb je nooit genoeg. Want Het Behouden Huis zit boordevol activiteiten. Dus kunnen wij op vele terreinen nog heel goed nieuwe krachten gebruiken. Denk daarbij aan gastdames en gastheren, aan ondersteuning voor het organiseren van de activiteiten of aan mensen die zelf iets organiseren. Denk aan het helpen bij het onderhoud van het gebouw of de tuin of het uitvoeren van onze bouwkundige wensen. Denk ook aan het assisteren bij de knutselclub op vrijdagavond, wanneer soms bijna 100 kinderen ijverig en enthousiast bezig zijn met hun werkstuk. Denk aan het Bestuur, het Beheer of de verzorging van de publiciteit. Of denk aan administratieve werkzaamheden, zoals de planning of de financiële administratie.

Kortom, er is voor iedereen altijd wel wat te doen, welke interesse, vaardigheden of voorkeur je ook hebt.

Kom ons team versterken en meld je aan als vrijwilliger bij Het Behouden Huis. Daarvoor hoef je alleen maar op de ik-wil-wel-knop hieronder te klikken, het formulier in te vullen en een verzendopdracht te geven. Wij nemen dan contact met je op.

Ja, ik wil wel!

Back To Top