In de maanden september, oktober en november is er weer een nieuwe expositie te bewonderen in Het Behouden Huis.
Dit keer stelt Susanne de Boer een collectie van haar schilderijen ten toon.

Susanne de Boer is 46 jaar, getrouwd, moeder van vier inmiddels volwassen kinderen en werkzaam als directeur van een basisschool in Alkmaar.
Al van jongs af aan beleeft zij veel plezier aan creatieve werkvormen. Maar pas een aantal jaren geleden heeft zij het schilderen ontdekt. Bij een verhuizing naar een nieuw huis kwamen ineens heel wat kale muren op haar af. Dus om deze te vullen begon ze te experimenteren met penseel en verf. Haar schilderijen kan ze intussen allang niet meer allemaal thuis kwijt, maar het schilderen blijft voor haar een heerlijke ontspannen bezigheid naast haar drukke baan.

Haar werk bestaat uit abstracten, stillevens en een enkel portret. Alle schilderstukken kenmerken zich door het gebruik van een grote variëteit aan vormen en heel veel kleur. Zelf zegt zij: ik gebruik graag vele, volle kleuren. Daar word ik blij van.

Wij zijn er van overtuigd dat zij ook de bezoekers in Het Behouden Huis hiermee blij zal maken. Kom daarom zeker even kijken en geniet van deze mooie en inspirerende expositie.