Op zondag  23 december organiseert Het Behouden Huis weer een leuke filmmiddag voor alle leeftijden (kinderen van groep 1 en 2 onder begeleiding). De voorstelling begint om 14.30 uur.

Voor deze middag staat natuurlijk een film over het kerstfeest op het programma en wel de Disney klassieker Op Zoek Naar De Kerstman.

Deze hartverwarmende film gaat over de kracht van het geven en de ware betekenis van Kerstmis. Ontdek hoe de legendarische vriendschap tussen de Kerstman en Santa Paws begon. Als de Kerstman en zijn nieuwe beste vriend ontdekken dat de jeugd van tegenwoordig niet meer weet wat Kerst nu eigenlijk betekent, gaan ze op reis naar New York. Maar als de Kerstman zijn geheugen verliest moeten Santa Paws en alle nieuwe vrienden, de Kerstman gaan redden en aan de wereld laten zien waar het met Kerstmis allemaal om draait. Disney nodigt je uit om kennis te maken met de beste vrienden van de Kerstman in een ontroerende kerstfilm die vol zit met plezier, avontuur en een tijdloze boodschap waar de hele familie van kan genieten.

Kom kijken op 23 december. De entree kost slechts 2 euro per persoon en er wordt voor drinken en popcorn gezorgd.

Reserveren kan via info@behoudenhuisoudkarspel.nl of bij aanvang van de film.