ThemaTafel

Samen met Wonen Plus Welzijn organiseren wij elke donderdagmiddag Doet en Ontmoet bijeenkomsten in Het Behouden Huis. Doet en Ontmoet is een open inloop, waar je terecht kunt voor een praatje, een kopje koffie of om iets creatiefs te doen.

Soms heb je ook ideeën en vragen over bepaalde zaken die je bezig houden en zou je het leuk vinden om die met anderen te delen en in een wat groter geheel over te praten. Daarom introduceert Wonen Plus Welzijn maandelijks op twee Doet en Ontmoet middagen (de tweede en vierde donderdagmiddag van elke maand) de zogenaamde ThemaTafel.
We reserveren daarvoor een aparte tafel waaraan iedereen vrij kan aanschuiven of weer afhaken.

Enkele voorbeelden van onderwerpen die bij de ThemaTafel ter sprake kunnen komen zijn:
•      Hoe leuk of dramatisch is het om ouder te worden?
•      Gaan we straks weer stemmen en waarom?
•      Klopt jouw waarheid met die van mij en wie heeft er nou gelijk?
•      Vroeger was alles beter (touwtje uit de deur).

Voor wat betreft de 4e donderdag wordt de agenda ter plekke ingevuld en wordt bij meerderheid van stemmen een thema gekozen waarover die middag zal worden gediscussieerd.
Aan het eind van deze middag wordt tevens het onderwerp bepaald voor de daaropvolgende bijeenkomst (de 2e donderdag van de maand) zodat een ieder zich daar ook naar wens op kan voorbereiden.

De ThemaTafel vindt vooreerst alleen in Het Behouden Huis plaats en is vrij toegankelijk voor alle mensen van alle leeftijden voor geheel Langedijk en omgeving.

U bent van harte welkom om aan dit erg leuke en interessante initiatief deel te nemen.

Wilt u wat meer weten over de ThemaTafel? Mail ons dan via info@behoudenhuisoudkarspel.nl.

 

De ThemaTafel wordt georganiseerd in samenwerking met