Mantra’s zingen. Je heerlijk ontspannen. Lekker vrij zingen. Je laten meevoeren op melodie en ritme.
Het maakt niet uit of je goed of mooi kunt zingen. Wil je meebewegen of zelfs swingen? Prima. Wil je alleen maar stil zitten luisteren? Ook dat mag. Niets moet.

Samen met Gerda van Kleef kun je in Het Behouden Huis gedurende bijna het gehele seizoen elke tweede woensdag van de maand een uur lang – van 19.30 tot 20.30 uur – mantra’s zingen.

De eerste avond is op 11 september. De achtste en laatste op 8 april.
Gerda zal de mantra’s begeleiden op gitaar, ukelele en percussie. Instrumenten die haar niet vreemd zijn. Want haar achtergrond ligt in de Spaanse Flamencomuziek en –dans. De mantra’s die zij geeft kennen mede daardoor ook een grote diversiteit aan ritmes en talen.

 

Wat zijn mantra’s?
Mantra’s komen oorspronkelijk uit India. Het zijn sterk resonerende teksten in de oude, heilige taal van het Sanskriet, die gezongen, gezegd, gepreveld of zelfs gedacht worden.
Je hebt de bekende oerklank Ohm, maar er zijn ook korte liederen van een paar woorden of een paar zinnen in vele andere talen.
Het zijn prachtige klank- en zangnummers waar je blij en ontspannen van wordt. De trilling van de klank maakt energie vrij die gezond is voor het lichaam.

Je kunt je aanmelden voor een of meerdere avonden via email gerdavankleef@quicknet.nl of telefoon 06 10 91 95 06. De kosten bedragen 9,50 euro per persoon per keer. Wil je je in een keer opgeven voor alle 8 avonden in het seizoen dan geldt een totaal bedrag van 68 euro.

Kijk voor nog meer informatie op www.shima.jouwweb.nl