Het Behouden Huis in Oudkarspel is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een echte ontmoetingsplek binnen onze dorpsgemeenschap. Voor jong en oud. Voor mensen die hulp nodig hebben en voor mensen die hulp willen geven. Een gemeenschapscentrum met een groot scala aan activiteiten op het gebied van welzijn, cultuur en amusement. Het Behouden Huis mag zich dan ook met recht Het warme hart van Oudkarspel noemen. Dit alles is mogelijk dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers en de steun van een groot aantal donateurs en sponsoren.

Word vriend

Natuurlijk waardeer ook jij al het moois dat tot stand is gebracht. En natuurlijk wil ook jij graag dat Het Behouden Huis in de toekomst haar werk voor onze gemeenschap kan blijven voortzetten. Tegelijkertijd weet je dat voor de exploitatie en het onderhoud van het gebouw elk jaar weer geld nodig is en vooral voor de vele sociale initiatieven – toch de spil van onze activiteiten – de drempel voor deelneming zo laag mogelijk moet zijn.

Laat daarom zien dat het warme hart wederzijds is. Word Vriend van Het Behouden Huis.

Met slechts een kleine vaste bijdrage per jaar (minimaal 12,50 euro) geef jij op deze manier – samen met vele anderen – Het Behouden Huis een stevige steun in de rug.

Hoe word ik vriend?

Dat kan heel simpel door je als deelnemer in te schrijven voor ons vriendenprogramma. Klik op de knop hieronder en vul het vriendenformulier in. Je krijgt dan van ons per omgaande een bevestiging met alle details.

Als vriend wil je natuurlijk ook onze nieuwsbrief ontvangen. Zo ben je altijd op de hoogte van het wel en wee van Het Behouden Huis en van alle activiteiten die voor jou interessant kunnen zijn. Abonneer je hier.

Wil je meer weten over andere vormen van donaties, kijk dan hier voor meer informatie.

Back To Top