Doet en Ontmoet is een open inloop waar je welkom bent voor zomaar een praatje of een kopje koffie drinken. Je kunt ook gezellig een spel spelen of een gesprek over een interessant onderwerp houden. Het is een leuke gelegenheid om andere mensen te ontmoeten en nieuwe contacten te leggen. Je kunt ook samen met elkaar allerlei activiteiten bedenken en ondernemen.

Doet en Ontmoet is een initiatief van Wonen Plus Welzijn en zij organiseert deze bijeenkomsten op meerdere locaties in Langedijk. Iedere donderdagmiddag staat om 13.30 uur op de Dorpsstraat 850 de koffie klaar en zijn vrijwilligers aanwezig om je welkom te heten.

Doet en Ontmoet is vrij toegankelijk, voor iedereen en voor alle leeftijden. Je betaalt alleen voor de consumpties. Dus loop gewoon eens binnen en ervaar zelf hoe verrassend leuk en gezellig deze middagen kunnen zijn.

Wil je meer weten over Doet en Ontmoet? Of heb je interesse om je in te zetten als vrijwilliger voor Doet en Ontmoet? Om de bezoekers te verwelkomen en samen met hen de bijeenkomst vorm te geven? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn (telefoon 0226 31 80 50) of mail naar dijkenwaard@wonenpluswelzijn.nl

Back To Top